vrijdag 17 november 2017

Nieske en Olle


Sadee von Warjo NieskeLeon Olle von Diajo


Zaterdag 4 november is Nieske uit logeren geweest bij Olle in Ede. Na een lange autorit, waarbij Nieske zich geen seconde heeft stil gehouden was het dan eindelijk zover. We kwamen aan in Ede bij Marjon Broek.

Nieske mocht eindelijk haar mandje uit, en de katerruimte in. Dit was voor een krolse poes toch wel de beste plek waar je terecht kunt komen. Alles werd dan ook grondig geinspecteerd. We lieten haar daar even allen zodat ze zich goed op haar gemak zou gaan voelen.
Na een kopje koffie en het uitwisselen van de gegevens zijn we weer bij haar gaan kijken. Ze zat er lekker ontspannen bij en zo te zien was ze wel klaar voor het grote moment. Olle mocht de kamer binnen komen.

Olle een prachtige fawn somali kater, had totaal geen oog voor ons, nee hij wist meteen wat er van hem werd verwacht. Dit ging Nieske toch wel een beetje te snel maar uiteindelijk zijn ze drie dagen bij elkaar gebleven.
Langer moet een dekking ook eigenlijk niet duren. Er zit dan een te groot leeftijdsverschil tussen de kittens in de baarmoeder en dat kan problemen geven tijdens de bevalling.
Na deze drie dagen is Nieske verhuisd naar de logeerkamer van Marjon.

We dachten dat een beetje rust haar wel goed zou doen maar helaas pakte dit toch net weer even anders uit. Nieske voelde zich in de steek gelaten en liet zich niet door Marjon knuffelen. Gelukkig ging ze wel eten drinken en op de bak zodat we uiteindelijk toch maar tot zaterdag 11 november hebben gewacht met het ophalen. De afstand is voor een avond net iets te ver. 
Nieske was zo blij ons weer  te zien dat ze de logeerkamer weer snel is vergeten. Eenmaal thuis moest ze daar eerst de boel weer even goed verkennen, maar toen de gezamellijke maaltijd kwam was  Nieske als eerste van de partij en heeft ze gegeten tot alle kruimels op waren. Hierna gingen de brokjes er ook nog goed in. Ze voelt zich weer helemaal thuis en is nog knuffelliger dan ze voor die tijd was. Nu maar afwachten of het samenzijn resultaat heeft gehad. Vanaf 25 november weten we meer ....
.1 opmerking:

  1. Hartelijk gefeliciteerd met de geslaagde dekking. En... is er al iets aan haar te merken? Het is nu wel heel erg vroeg op de 18e ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Update Q-nestje

Quinty Het Q-nestje is nu ruim een half jaar, tijd voor een update . Qaia Qaia, h...