zondag 29 juli 2018

Update Q-nestje


Quinty





































Het Q-nestje is nu ruim een half jaar, tijd voor een update.

Qaia




Qaia, het poesje dat als eerste is verhuisd heeft het geweldig naar haar zin in Borne. En  haar mensen vinden haar ook fantastisch.

Ze hoort helemaal bij het gezin. Zo drinken ze water uit het glas van haar baasje en ze eet de groentes van de meisjes die het voor haar op de grond laten vallen.

Verder is ze één en al energie. De tuin is speciaal voor haar afgeschermd en binnen is haar favoriet spelletje het in de vitrage klimmen. Kortom één en al "kattenkwaad" zoals dat bij een abessijn hoort..
Maar als haar energie op is kan ze ook lekker ontspannen bij haar mensen gaan liggen.



 Fits en Rash



Rash en Fitz hebben het ook getroffen in Diemen. De broertjes zijn samen gebleven en hun personeel verwent ze lekker.

Zo is Fitz, die bruist van de energie waardoor hij bij ons wat in de groei achter bleef bij Rash,   helemaal op gewicht gekomen.
Wat blijkt, hij vind de brokjes niet zo lekker en krijgt daarom extra nat voer, kip en vis. Het nadeel is nu dat zo zo op elkaar lijken dat je ze haast niet uit elkaar kunt houden.

En  wat helemaal leuk is, ze hebben hun eigen instagram pagina, 2abyssinians, met alleen maar foto's
van dit fotogeniek stel.
Dan hoef je je als fokker toch niet meer aftevragen of ze goed zijn terecht gekomen?



En dan Quinty, een verhaal apart, want:

QUINTY BLIJFT!

Het is niet zo dat er niemand belangstelling voor haar had, integendeel zelfs.

Er zijn mensen uit Amsterdam komen kijken en ook daarna hebben we nog een aantal serieuze telefoontjes gehad van mensen die enorm graag dit lieve aanhankelijke knuffelmeisje in huis zouden willen nemen.

Het is ook niet zo dat door het schoonheidsfoutje de mensen haar niet willen hebben.
Nee, eigenlijk had iedereen daar wel het zelfde antwoord op namelijk  "wij zijn ook niet perfect dus dit poesje past daarom zo goed bij ons".

Het is ook niet zo dat we de mensen niet geschikt voor haar vinden. Nee, als we weer een nestje hebben zouden we zo een kitten aan hun toe vertrouwen.

Wat het wel is, we zijn zelf veel te veel gehecht geraakt aan deze mooie lieve ondeugende grappige maar vooral aanhankelijke kleine meid. Altijd bij ons in de buurt, nooit geen onenigheid met één van  de ander poezen . Zo'n poesje vraagt er om om voor altijd bij je te blijven!
En voor de toekomst hopen we ook met haar zo'n mooi nestje te krijgen, zodat er weer nieuwe mensen zijn die daar van kunnen genieten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bezoek aan de dierenarts

Alles gaat nog steeds zijn gangetje. Onze Touska is nog steeds super druk, blij als ze ons ziet, wild en enthousiast aan het spelen. Vooral ...