woensdag 3 januari 2018

Nog één weekje geduld!

Nog een kleine week en dan is het zo ver, Nieske krijgt haar eerste nestje.
Zo leuk om te zien hoe verschillend alle poezen hierop reageren.
Nieske is de rust zelve. Al tijden wil ze alleen maar bij ons zijn en loopt ze ons constant achterna.     's avonds glipt ze mee naar boven, moet eerst een knuffel op bed en 's morgens gaat dat al net zo. We kunnen eigenlijk geen deur meer door of Nies glipt mee.

Waar de andere poezen altijd druk bezig waren met het zoeken naar (verstop) plekjes is Nieske het allerliefst bij ons in de buurt. Als wij gaan eten ligt ze naast ons op de bar. Lekker rustig en ontspannen, geen gesnaai naar ons eten, alleen een knuffel halen is voldoende. Ze heeft wel extra behoefte aan calcium, de yoghurt en karnemelk van ons zijn niet echt veilig bij haar. Maar omdat ze dit mag hebben, heeft ze van ons haar eigen bakje hiervoor gekregen.  Daar is ze tevreden mee.

Eerder was ze bang was voor de harde knallen van het vuurwerk maar nu is ze ook hierbij de rust zelve. Wel heeft ze de halve avond achter de tv doorgebracht maar daar waande ze zich veilig voor al het "gevaar".

De kraammand is ondertussen klaar, maar hier kijkt ze nog niet  naar op of om. De mand is al wel aan een grondige inspectie beurt  onderworpen door de andere poezen en Lowie heeft er maar een nieuw slaapmandje van gemaakt. Het staat natuurlijk ook op een ideaal plekje zo naast de verwarming.

Nu nog één dag werken en dan zijn we er helemaal voor haar.
Zo spannend hoe de eerste keer gaat verlopen en wat we kunnen verwachten.

3 opmerkingen:

 1. Heel benieuwd wat er gaat komen! Succes alvast.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wij ook Marjon. Vooral ook omdat het Nieske haar eerste nestje is. Hoe gaat ze het doen als moederpoes. We zijn nu beiden samen bij haar deze week. Dus volledige hulpmocht het nodig zijn. We wachten met spanning af....

   Verwijderen
 2. Dan wens ik Nieske alleen nog een voorsspoedige bevalling, niet teveel kittens en dat ze haar evenwicht mag blijven behouden:) Op een andere foto dan die je op de Abygroep plaatste,zag ik al geweldige melkpakketten;alle voorwaarden voor een prima kraamtijd en mooi nestje zijn er dus:) Succes!

  BeantwoordenVerwijderen

Update Q-nestje

Quinty Het Q-nestje is nu ruim een half jaar, tijd voor een update . Qaia Qaia, h...